woensdag, september 19, 2007

Het reizen met trein is zeer tijdsbesparend

Sinds mijn eerste lease auto reis ik iedere werkdag mee naar mijn werk, maar laatste tijd (al meer dan half jaar) ben ik naar de trein overgestapt. Dit bericht ben ik in de trein aan typen en het valt me op dat meeste mensen niets aan het doen zijn of een krant lezen. Het tweede is natuurlijk een prettige bezigheid, maar zou je jezelf niet veel tijd willen besparen door gewoon te werken of leren. Je wordt niet afgeleid door allerlei collega's en vooral als de reis meer dan een uur duurt, kun je flink wat werk verrichten.
Met een paar technische snufjes zoals laptop en een GRPS of nog beter een UMTS verbinding heb je een compleet mobiel kantoorplek.
Wat ik probeer te zeggen is dat dit nog een reden is om je auto thuis te laten en met de trein te gaan.

1 opmerking:

  1. Viktor, Sorry maar mij krijg je nooit in de trein. Lekker in de auto, lekker in de file.. Radio aan, kachel aan, drankje en hapje, ik zou niet meer zonder kunnen... en de tijd die je bespaart met in de file staan... ik ben nog steeds veel sneller als me de trein...Gelukkig verbruikt mijn auto per 8 kilometer 1 liter diesel (in de file iets meer) en kan ik misschien een reden zijn om andere mensen met de trein te laten reizen...

    BeantwoordenVerwijderen